Elkészítés: Előzsör csináljunk egy finom besamelmártást: melegítsük fel a vajat, szórjuk hozzá a lisztet, jól keverjük el, öntsük rá a tejet meg a tejszínt, fűszerezzük, és hagyjuk kihűlni. Egyenként keverjük hozzá a tojásokat is.
A brokkolit sós vízben főzzük puhára, majd villával törjük össze, keverjük a besamelhez.
Vajazzunk ki egy edényt, tegyünk az aljára egy kevés mártást, aztán a tésztalapot, ismét a mártást, tésztát, mártást stb. Két réteg közé tehetjük az aszalt paradicsomot. Végül szórjuk a tetejére a sajtot.
170 fokos sütőben süssük át.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.