Elkészítés: Az apróra vágott petrezselymet és a zúzott fokhagymát beleteszem egy mélyebb serpenyőbe, és kevés olajjal kb. 4-5 percig pirítom. Közben a sonkát vékony csíkokra vágom, majd ezt is hozzáadom, jól átkeverem a fokhagymával és a petrezselyemmel, újabb 5 percig pirítom. Közben elkezdem főzni a tésztát.
Mikor a sonka is megpirult egy kicsit, felöntöm a tejszínnel, ételízesítővel ízesítem, majd lassú tűzön felforralom (elég, ha egyet rottyan).
A kifőzött tésztát leszűröm, egy nagy tálba teszem, ráöntöm a sonkás mártást, és jól átkeverem. Reszelt sajttal tálalom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.