Elkészítés: A hagymát felaprítjuk, olajon pirítjuk, majd rátesszük a feldarabolt paradicsomot és paprikát. Együtt pároljuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát. Felöntjük kb. 2-3 dl vízzel, és ekkor hozzáadjuk a zöldborsót. Fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel és a ketchuppal. A vizet szükség szerint pótolhatjuk, de ügyeljünk rá, hogy ne legyen túl híg!
Fedő alatt puhára főzzük a borsót, majd hozzáadjuk a karikára vágott virslit, néhány percig tovább főzzük.
A tejfölt kikeverjük a liszttel és 1-2 evőkanál forró szafttal, majd a pörkölthöz adjuk. Még néhány percig összerottyantjuk, majd friss petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.