Elkészítés: A krémhez 5 dl tejet a cukorral felteszek melegedni. A maradék 5 dl tejet, a pudingport, a tojássásárgákat és a 4 evőkanál lisztet összekeverem, majd beleöntöm a meleg cukros tejbe, és sűrű krémet főzök. Ha kihűlt, hozzáadom a margarint, és kikeverem-
A tészta hozzávalóit összedolgozom, 4 részre osztom, 1-2 mm vékonyra nyújtom, és tepsi hátulján egyenként megsütöm a lapokat kb. 180-200 fokon, 10 perc alatt.
A tésztalapokat megtöltöm a krémmel, a tetejére tehetünk csokoládémázat. Egy éjszakát pihentetjük, mert meg kell puhulnia a tésztának.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.