Elkészítés: A tésztához a tojássárgákat a cukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a vizet, a kakaóport, a darált diót, a sütőporral elkevert lisztet, végül a tojásfehérjék kemény habját.
A tésztamasszát 2 részre osztjuk, 25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben 2 lapot sütünk belőle.
A krémhez a margarint a porcukorral és a rummal kikeverjük. 2 részre osztjuk, egyikbe a 35 dkg gesztenyemasszát keverjük, és az alsó lapra kenjük.
A vaníliás pudingport és a lisztet kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd a többi tejet is hozzáadjuk, majd felfőzzük. Ha kihűlt, a margarinos krém másik feléhez adjuk. Rákenjük a gesztenyekrémre, és befedjük a másik lappal.
Porcukorral is megszórhatjuk, vagy csokival bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.