Elkészítés: Felvágom a szalonnát csíkokra. Bevagdosom, és felteszem lábasban sülni, közben felkockázom a hagymát. Amikor szép piros a szalonna, kiveszem, és rögtön a zsírjába teszem a hagymát. Kb. 1 perc múlva meghintem fűszerpaprikával (ez kihagyható, de én nem szeretem a színtelen ételt). Erre rádobom a zöldbabot. Csak annyi vizet öntök rá, amennyi ellepi. Ízesítem ételízesítővel, borssal és fokhagymával, és hagyom főni.
Ha megfőtt, habarást csinálok lisztből és tejből, tejet még utólag szoktam picit hozzáönteni. Pár perc alatt besűrűsödik. A sült szalonnaszeleteket a tetején tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.