Elkészítés: A karajt kiverjük, lisztbe mártjuk, és mindkét oldalát forró zsiradékban világosra sütjük. A szeleteket kivesszük, a megmaradt zsírban kissé megpirítjuk a felaprózott szalonnát, a metéltre vágott hagymát, s behintjük az őrölt paprikával, majd hozzákeverjük a negyedekre tördelt zsenge zöldbabot, a felszeletelt paprikát.
Megsózzuk, tetejére helyezzük a hússzeleketeket, vizet öntünk alá, és lassú tűzön pároljuk. Amikor a bab puhulni kezd, hozzátesszük a szeletekre vágott paradicsomot.
Ha a hús és a zöldbab is puha, s zsírjára sült, lehintjük a liszttel, illetve felöntjük a tejföllel, összeforraljuk és tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.