Elkészítés: A karajt kiverjük, lisztbe mártjuk, és mindkét oldalát forró zsiradékban világosra sütjük. A szeleteket kivesszük, a megmaradt zsírban kissé megpirítjuk a felaprózott szalonnát, a metéltre vágott hagymát, s behintjük az őrölt paprikával, majd hozzákeverjük a negyedekre tördelt zsenge zöldbabot, a felszeletelt paprikát.
Megsózzuk, tetejére helyezzük a hússzeleketeket, vizet öntünk alá, és lassú tűzön pároljuk. Amikor a bab puhulni kezd, hozzátesszük a szeletekre vágott paradicsomot.
Ha a hús és a zöldbab is puha, s zsírjára sült, lehintjük a liszttel, illetve felöntjük a tejföllel, összeforraljuk és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.