Elkészítés: A pulykamellfiléből 8 szeletet vágunk, sózzuk, borsozzuk. Mindkét felüket vajban megsütjük, majd kivesszük és félretesszük.
A kisebb hasábokra vágott zöldségeket sós vízben előfőzzük a rózsáira szedett karfiollal együtt. A leszűrt, főtt zöldségeket megszórjuk borssal, majoránnával, kakukkfűvel.
Egyharmadát az átsült hús levével kikent tűzálló tál aljára terítjük, meglocsoljuk pár csepp majonézzel, majd 4 szelet húst fektetünk rá. Erre ismét zöldségeket teszünk majonézzel pettyezve, és újra 4 szelet húst. Majd befedjük az egészet a maradék zöldségekkel, és pettyezzük majonézzel.
A tálat alufóliával lefedjük, és megsütjük. Ha megsült, a fóliát levesszük róla, a tetejét kicsit megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.