Elkészítés: A sárgarépát, fehérrépát kisebb hasábokra vágom, felszelem a többi zöldséget, és a gomba kivételével kevés olajon megdinsztelem azokat. Utána bele a gomba és a húsleveskockák, vizet öntök rá, hogy ellepje. Jó puhára főzöm a zöldségeket, mert a végén ki kell szedni a zöldségek nagyrészét /gombát kivéve/, és egy rúdmixerrel lé nélkül jó alaposan elpépesíteni. Ezután a zöldségkrémbe belekeverem a tejfölt (kis lével), majd így vissza a levesbe. Liszt nélkül sűrű levest készítünk, ami laktató és nagyon finom. Nagyon ízletes, jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.