Előkészítés: A pórét megtisztítjuk, megmossuk, vékonyan felkarikázzuk. A zellert meghámozzuk, megmossuk, fél cm vastag szeletekre vágjuk. A szilvát, az almát megmossuk, félbe vágjuk, kimagozzuk, húsukat vékony gerezdekre vágjuk.
Elkészítés: A pórét 1 percig lobogva forró vízbe tesszük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. A sajtot először szeletekre, majd vékony csíkokra vágjuk. Összekeverjük a zöldségekkel, a gyümölcsökkel. A joghurtot kikeverjük a majonézzel, a lekvárral, a curryvel, esetleg néhány csepp citromlével ízesítjük, és a salátára öntjük. Összeforgatjuk, és tálalás előtt kb. 1 órát állni hagyjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 575 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.