Előkészítés: A pórét megtisztítjuk, megmossuk, vékonyan felkarikázzuk. A zellert meghámozzuk, megmossuk, fél cm vastag szeletekre vágjuk. A szilvát, az almát megmossuk, félbe vágjuk, kimagozzuk, húsukat vékony gerezdekre vágjuk.
Elkészítés: A pórét 1 percig lobogva forró vízbe tesszük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. A sajtot először szeletekre, majd vékony csíkokra vágjuk. Összekeverjük a zöldségekkel, a gyümölcsökkel. A joghurtot kikeverjük a majonézzel, a lekvárral, a curryvel, esetleg néhány csepp citromlével ízesítjük, és a salátára öntjük. Összeforgatjuk, és tálalás előtt kb. 1 órát állni hagyjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
1 adag: 575 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.