Elkészítés: Kuktafazékban az olajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáadom a rizst, a zöldborsót és a felkockázott répákat. Megszórom ételízesítővel, pár percig erős tűzön pirítom, majd hozzáadom a kis darabokra vágott csirkemájat.
Meghintem frissen őrölt borssal, petrezselyemzölddel, és addig pirítom, míg a máj kifehéredik.
Ezután felöntöm 1,5 bögre forró vízzel, majd összekeverem.
Szükség szerint sózom, és a kuktát lefedve készre párolom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.