Elkészítés: A hagymát apróra, a póréhagymát vékony karikákra, a répát vékony csíkokra vágom (az előkészítés kicsit macerás, de megéri). A vajjal együtt egy teflon serpenyőbe rakom őket, és kis lángon, fedő alatt párolom kb. 5 percig, ezután hozzáreszelem a nyers, meghámozott krumplit, és néha-néha megkeverve párolom további 10 percig. Ha már puhák a zöldségek, átöntöm őket egy lábasba, felengedem a zöldséglevessel, és főzöm kb. 30 percig. Végül belereszelem a sajtot, borsozom, sózom. Friss péksüteménnyel a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.