Elkészítés: A tésztát sütőben aranybarnára pirítjuk, majd sós vízben kifőzzük, leszűrjük.
A zöldségeket és a sonkát csíkokra a paradicsomot cikkekre vágjuk. A sonkacsíkokat wokban vagy serpenyőben kevés forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk először a sárgarépát, majd a paprikát és a póréhagymát, végül a cukkinit és a paradicsomot. Befűszerezzük, pár percig együtt pirítjuk. Ráöntjük a szójaszószt, 3-4 percig pároljuk, majd levesszük a tűzről. Úgy a jó, ha a zöldségek roppanósak maradnak.
Rátesszük a kifőzött tésztát, összeforgatjuk, azonnal tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.