Elkészítés: A vöröshagymát apró darabokra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a paprikát. A kolbászt felszeleteljük és beletesszük a paprikás hagymába. Ezek után a paradicsomot és a paprikát szeleteljük bele az edénybe. Mindezt visszatesszük a tűzre, és közepes lángon folytatjuk a főzést. Felöntjük a vízzel és beletesszük a fűszereket. Amíg fő a finomság, a karfiolt apró darabokra szedjük, és 20 perc után beletesszük a lábasba a többi zöldséggel együtt. Még 10 percig főzzük, fontos hogy ne legyen letakarva. Ha megfőttek a zöldségek, a tejfölben egy kis lével elkeverjük a lisztet, és egy kicsit besűrítjük vele az ételt. Kifőzzük a tésztát, melegen tálaljuk, tetején a zöldséges varázzsal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.