Elkészítés: A vöröshagymát apró darabokra vágjuk és az olajon megdinszteljük. Lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a paprikát. A kolbászt felszeleteljük és beletesszük a paprikás hagymába. Ezek után a paradicsomot és a paprikát szeleteljük bele az edénybe. Mindezt visszatesszük a tűzre, és közepes lángon folytatjuk a főzést. Felöntjük a vízzel és beletesszük a fűszereket. Amíg fő a finomság, a karfiolt apró darabokra szedjük, és 20 perc után beletesszük a lábasba a többi zöldséggel együtt. Még 10 percig főzzük, fontos hogy ne legyen letakarva. Ha megfőttek a zöldségek, a tejfölben egy kis lével elkeverjük a lisztet, és egy kicsit besűrítjük vele az ételt. Kifőzzük a tésztát, melegen tálaljuk, tetején a zöldséges varázzsal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.