A nagy mennyiségű tojásfehérjéből és porcukorból készített hatalmas habcsók igazi nyári sütemény. Igaz ugyan, hogy a hosszú sütés nem tesz jót a nyári melegben amúgy sem hűvös lakásnak, de a végeredmény mindenért kárpótol. A pavlovát készíthetjük nagyban, adagolhatjuk személyenként is, a lényeg, ropogós legyen, kellő mennyiségű friss tejszínhabot lehessen hozzá tenni, s a megfelelő mennyiségű gyümölccsel legyen megszórva. Az eper remek választás lehet a pavlova dekorálására és ízesítésére egyaránt.
A blondie a brownie testvére, azonos alapokon nyugvó sütemény, a különbség csak annyi, hogy nem tej- vagy étcsokoládéval, illetve holland kakaópor felhasználásával készül, hanem sok-sok fehér csokoládé teszi krémessé és édessé. A fehér csokoládés piskóta kitűnő terep az eper számára, s mivel ennél a piskótánál pont a szöttyös állag a lényeg, így az sem baj, ha sütés közben az eper kicsit enged a benne lévő nedvességből. Elronthatatlan és nagyon finom sütemény.
A svédek szuper mandulatortáját könnyedén felturbózhatjuk egy nagyobb adag eperrel. A gluténmentes, vaníliás krémmel kínált tortához jól passzol az eper. A friss epren kívül a félbe vágott piskótát is megkenhetjük eperlekvárral, így téve teljessé az epres élményt.
A trifle, azaz az angol tiramisu nagyszerű találmány. Mutatós, nagyon gyorsan összeállítható, sütő sem kell hozzá, így valóban nyárkompatibilis, s rengeteg változata létezik. Az epres trifle-t kedvünk szerint variálhatjuk. A gyümölcsös tálba rétegzett finomságba - a babapiskótán kívül - kerülhet apró eperkockákkal gazdagított, finoman édesített, kissé fűszerezett natúr sajtkrém, vékony szeletbe ágott eper, kakaós piskótából vagy csokis kekszből származó morzsa, pirított tört mandula vagy dió, egy kis apróra morzsolt grillázs, s egy kevés habcsók is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.