2 db csirkemellfilé
só
bors
1,5 bögre kukoricaliszt
3 db tojás
1/4 bögre Shan' shi wokolaj
1 bögre cukor
3 ek ketchup
1/4 bögre ecet
1/4 bögre almaecet
1 ek szójaszósz
1 ek Shan' shi csiliszósz
1 tk só
szezámmag
A csirkét feldaraboljuk, megsózzuk, megborsozzuk. Megforgatjuk a kukoricalisztben, majd a felvert tojásban. Felhevítjük az olajat, és elősütjük benne a csirkét.
Összekeverjük a cukrot, a ketchupot, az ecetet, az almaecetet, a szójaszószt, a csiliszószt a sót és a szezámmagot. A csirkét egy kis méretű tepsibe tesszük, és leöntjük a szósszal, majd 180 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük (közben háromszor átforgatjuk).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.