Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus kuglóf
Krémes spenótfőzelék
Kijevi csirkemell rizibizivel
Tojásos nokedli fejes salátával
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kapros tökfőzelék virslivel
Kínai szezámmagos csirke
Dödölle - az eredeti recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Epres blondie
Finomfőzelék
Babgulyás
Dubarry-csirkemell
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Zsemlegombóc
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rakott zöldbab darált hússal
Ajánló

3 alapmű otthoni kenyérsütéshez

Ha még egyetlen pékségben sem találtad meg álmaid kenyerét, itt az ideje, hogy elkészítsd a magadét! Ez a három könyv biztosan nagy segítségedre lesz.

LIMARA PÉKSÉGE – HÁZI PÉKEK ALAPKÖNYVE >>>

Kezdők és a haladók által egyaránt régen várt, bibliaként forgatható szakácskönyvet írt a kelt tészta szerelmeseinek Tóthné Libor Mária, a népszerű Limara Péksége blog gazdája. Az első fejezetben részletesen taglalja a kenyérsütés 12 lépését, a következő hétben pedig ismerteti a kenyerek, a kalácsok és fánkok, a kiflik és zsemlék, az édességek, a sósságok, a Blundel tészta, valamint a perecek és pogácsák készítésének technikáit, mesterfogásait. A könyvben található 72 finomság receptje mellett fázisfotók és rajzok könnyítik meg a praktikák alkalmazását.

5500 Ft, Csipet Kiadó

RIVER COTTAGE KÉZIKÖNYVEK: KENYÉR >>>

Daniel Stevens gyakorlatias kézikönyvét akkor is élvezettel és haszonnal forgathatod, ha nincs tévéd, vagy nem nézed az ismeretterjesztő és gasztrocsatornákon futó River Cottage sorozatokat. Bátran nekiveselkedhetsz mindenféle formájú és fajtájú kenyér sütésének, mert a tészta dagasztásától, a vadélesztős kovász készítésén át a sütés befejezéséig minden munkafázist lépésről lépésre megtanulhatsz a fotókkal illusztrált kiadványból. Mindezeken túl a szerző a megmaradt kenyér felhasználására, továbbá az agyagkemence építésére vonatkozóan is ellát jó tanácsokkal.

3500 Ft, Alexandra Kiadó

GLUTÉNMENTES ÉS FINOM! >>>

Újra megjelent Kollár Anita hiánypótló szakácskönyve lisztérzékenyeknek, gabonaallergiásoknak. A szerző a saját tapasztalataira alapozva ajánl egészséges finomságokat mindazoknak, akik többek között nélkülözni kényszerülnek a hagyományos kenyeret és pékárukat. A gyönyörűen illusztrált könyv sorra veszi a legfontosabb gluténmentes alapanyagokat és beszerzési forrásaikat, továbbá ismerteti használatukat. A többszörösen tesztelt, pontos és jól követhető receptek egyaránt segítenek a problémával frissen diagnosztizált és a nehezen tartható diétába belefáradt olvasóknak.

4290 Ft, Hanami Média

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.