A Velencei-tó fővárosa, Agárd szélén van egy gyümölcsösökkel körülölelt tanya, amelyet a cigánymeggy, kajszibarack, hamvas szilva, zamatos cseresznye és sok más egészséges gyümölcs illata leng be. Itt, a Sreiner tanyán készülnek immár 15 éve a kiváló minőségű Agárdi gyümölcspálinkák.
Az egészséges gyümölcsöt a lehető legtökéletesebb módon kell pálinkává főznünk, a maximális minőségre való törekvésünk pedig mennyiségi határokat szab: az Agárdi gyümölcspálinkák limitált mennyiségben, sorszámozva kerülnek a polcokra. Törekvésünk eredményességét számos hazai és nemzetközi elismerés is igazolja.
„A seprő a bor zamatának egyik legfontosabb formálója. Az Agárdi Pálinkafőzde történetének az elején esett meg, hogy a Tokaj Oremus birtokon tett látogatásunk során kiváló furmintokat kóstoltunk. A különválasztott seprőt azonnal elhoztuk, lepároltuk, betettük egy korábban tokaji aszú érlelésére használt tölgyfa hordóba. Évek teltek el, az ígéretes seprőpárlat az aszúhordóban pihent, míg egyszer megkóstoltuk, és ami a poharunkban volt, az minden várakozásunkat felülmúlta! Tudtuk, hogy egy különleges ital született. Zamatgazdagság és a kifinomult részletek sora jellemzi ezt a párlatot. A mindössze 365 különleges palack méltó kifejezése annak, amiért az Agárdi Pálinkafőzdében immár 15 éve, 2002-es alapításunk óta dolgozunk.”
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.