Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Minestrone recept
Minestrone
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Mákos guba  recept
Mákos guba
Ajánló

Kánikulában nincs jobb ennél a szendvicsnél!

Bagett surimivel
Ha csak 5 perced van rá, hogy készíts egy finom uzsonnát vagy vacsorát, próbáld ki ezt a szendvicset bagettből kecskesajttal, paradicsommal, rukkolával, surimivel! Garantáltan ez lesz az új kedvenced!

Napok óta 30 fok felett van a hőmérséklet. Ebben a hőségben a konyhában elsődleges feladattá válik, hogy gyorsan elkészíthető és könnyű ételek készüljenek, melyek nem terhelik meg a gyomrot, és melyek mellett a tűzhelyet sem kell bekapcsolni. Ilyenkor a legjobb választás egy 5 perc alatt elkészíthető, laktató, ínycsiklandó szendvics.

Ha van otthon paradicsom, kecskesajt és valami salátaféle, például rukkola, akkor már csak egy csomag surimire és 1 friss bagettre van szükségünk, hogy 5 perc alatt tökéletes fogást varázsoljunk az asztalra. Mutatjuk, hogy készül a bagett surimivel, ami olyan finom és laktató, hogy pár nap múlva garantáltan újra elkészíted!

Bagett surimivel
Bagett surimivel

Bagett surimivel

Hozzávalók:

1/2 db francia bagett
olívaolaj
7 dkg kecskesajt
4-5 db koktélparadicsom
10 dkg VICI surimi halrudak

bors
1 ek rukkola

Bagett surimivel
Bagett surimivel

Elkészítése:

1. A surimis bagett elkészítéséhez a bagettet félbevágjuk, és megkenjük egy kevés olívaolajjal. Rátesszük a szeletekre vágott kecskesajtot, a félbevágott paradicsomokat és a felkarikázott surimi halrudakat.

2. Ezután ízlés szerint megszórjuk sóval és borssal. Rátesszük a megmosott, majd lecsepegtetett friss rukkolát, és befedjük a szendvicset a bagett másik felével.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.