Napok óta 30 fok felett van a hőmérséklet. Ebben a hőségben a konyhában elsődleges feladattá válik, hogy gyorsan elkészíthető és könnyű ételek készüljenek, melyek nem terhelik meg a gyomrot, és melyek mellett a tűzhelyet sem kell bekapcsolni. Ilyenkor a legjobb választás egy 5 perc alatt elkészíthető, laktató, ínycsiklandó szendvics.
Ha van otthon paradicsom, kecskesajt és valami salátaféle, például rukkola, akkor már csak egy csomag surimire és 1 friss bagettre van szükségünk, hogy 5 perc alatt tökéletes fogást varázsoljunk az asztalra. Mutatjuk, hogy készül a bagett surimivel, ami olyan finom és laktató, hogy pár nap múlva garantáltan újra elkészíted!
Hozzávalók:
1/2 db francia bagett
olívaolaj
7 dkg kecskesajt
4-5 db koktélparadicsom
10 dkg VICI surimi halrudak
só
bors
1 ek rukkola
Elkészítése:
1. A surimis bagett elkészítéséhez a bagettet félbevágjuk, és megkenjük egy kevés olívaolajjal. Rátesszük a szeletekre vágott kecskesajtot, a félbevágott paradicsomokat és a felkarikázott surimi halrudakat.
2. Ezután ízlés szerint megszórjuk sóval és borssal. Rátesszük a megmosott, majd lecsepegtetett friss rukkolát, és befedjük a szendvicset a bagett másik felével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.