A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Ajánló

Kánikulában nincs jobb ennél a szendvicsnél!

Bagett surimivel
Ha csak 5 perced van rá, hogy készíts egy finom uzsonnát vagy vacsorát, próbáld ki ezt a szendvicset bagettből kecskesajttal, paradicsommal, rukkolával, surimivel! Garantáltan ez lesz az új kedvenced!

Napok óta 30 fok felett van a hőmérséklet. Ebben a hőségben a konyhában elsődleges feladattá válik, hogy gyorsan elkészíthető és könnyű ételek készüljenek, melyek nem terhelik meg a gyomrot, és melyek mellett a tűzhelyet sem kell bekapcsolni. Ilyenkor a legjobb választás egy 5 perc alatt elkészíthető, laktató, ínycsiklandó szendvics.

Ha van otthon paradicsom, kecskesajt és valami salátaféle, például rukkola, akkor már csak egy csomag surimire és 1 friss bagettre van szükségünk, hogy 5 perc alatt tökéletes fogást varázsoljunk az asztalra. Mutatjuk, hogy készül a bagett surimivel, ami olyan finom és laktató, hogy pár nap múlva garantáltan újra elkészíted!

Bagett surimivel
Bagett surimivel

Bagett surimivel

Hozzávalók:

1/2 db francia bagett
olívaolaj
7 dkg kecskesajt
4-5 db koktélparadicsom
10 dkg VICI surimi halrudak

bors
1 ek rukkola

Bagett surimivel
Bagett surimivel

Elkészítése:

1. A surimis bagett elkészítéséhez a bagettet félbevágjuk, és megkenjük egy kevés olívaolajjal. Rátesszük a szeletekre vágott kecskesajtot, a félbevágott paradicsomokat és a felkarikázott surimi halrudakat.

2. Ezután ízlés szerint megszórjuk sóval és borssal. Rátesszük a megmosott, majd lecsepegtetett friss rukkolát, és befedjük a szendvicset a bagett másik felével.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.