A természet lágy ölén ismerkedhetsz a szőlőtermesztéssel, ha Eger egyik legszebb fekvésű dűlője felé veszed az irányt. Az Almagyar-Érseki Szőlőbirtokon (AÉS) a tőkéktől karnyújtásnyira megszállhatsz a luxust mellőző, de összkomfortos csőszkunyhóban, sátrat verhetsz vagy leállíthatod a lakókocsidat a borkempingben. A borteraszon csodás környezetben kóstolgathatod az AÉS naturális borait, rendelhetsz hideg és meleg ételeket, sőt ihatsz Csernus-féle DEPRESSO kávét is. Ha utóbbitól nem frissülnél fel eléggé, megmártózhatsz a kempinghez tartozó Venyige Spában.
Testedet-lelkedet kényeztetheted Villányban, és ki sem kell mozdulnod a Crocus Borhotelból. Az épületben található, szabadon látogatható Mandula Étteremben a kiváló helyi alapanyagokra épülő kreatív konyhával kényeztetik a bor és a gasztronómia rajongóit. Szerveznek 6-7 fogásos borvacsorákat is, amelyeken a hagyományos sváb és magyar ételek újragondolt változatait szolgálják fel, a hozzájuk illő borokkal. Mondani sem kell, hogy a vinoterápiás wellness központban nagyrészt a Gere Attila Pincészet villányi bioültetvényéről származó adalékokat használnak a kezelésekhez.
A Tokaji Borvidékre húz a szíved, és prémium szolgáltatásokra vágysz? Mádon a szőlőhegy közelségében, helyi anyagok felhasználásával épült fel a Botrytis Hotel. Ebben a családias butikszállodában gyermekfelügyeletet is vállalnak, ha kimaradnál egy esti programra. Vagy benevezhetsz egy kalandos dűlőtúrára, hogy autentikus környezetben, szakszerű bemutatást követően kóstolhasd a Szent Tamás Pincészet borait és a lenyűgöző panorámájú Szent Tamás tetőn falatozz a borkonyhájáról nevezetes Gusteau Kulináris Élményműhely piknikkosarából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.