Néhány évvel ezelőtt szinte minden sarkon lehetett találni egy-egy főzőiskolát, a nagy lelkesedés után mostanra tisztult le a főzőiskolák piaca, amelyek közül jó szívvel ajánlunk néhányat.
Az erdőszéli, idilli környezetben fekvő szállónak nemcsak az étterme, hanem a kétnapos, hétvégi főzőkurzusai is messze földön híresek. A neves gasztroszakértők és séfek által vezetett kurzusokon számos nemzet konyhája elsajátítható, de annak is jut hely a konyhán, aki csak hétvégi pihenésre érkezik, a ház konyhafőnöke mindenkit jó szívvel lát egy kis péksütemény-készítésre.
A profik és édesszájú amatőrök számára színes programkínálattal készülő Csokoládé Akadémia szintén említésre érdemes. A neves előadókat és izgalmas témákat felsorakoztató iskolában kezdők, haladók és profik is megtalálják a számításukat, a bonbonkészítéstől a monodesszertekig számos témában indulnak kurzusok.
A Metro Gasztroakadémiáján nem csak különféle éttermek séfjei tanulhatják meg a legújabb trendeket és legizgalmasabb trükköket a szakma legjobbjaitól, hanem a lelkes háziasszonyok, amatőrök számára is sokféle kurzust kínálnak, ahol az alapoktól kezdve, a nemzetek konyháin át számos tematika mentén segítenek a konyhai technikák elsajátításában.
Az egyéni kurzusoktól a csapatépítésen át számos lehetőséget kínál a Budapesten és most már Etyeken is megtalálható főzőiskola. Etyek főleg a szabadtéri főzés, grillezés helyszíne, ahol nyugodtan füstölhet a grill. Az itt tartandó kurzusok egyik főszereplője egyértelműen a hús és - a lankás szőlőskertek adta miliőből fakadóan - a mediterrán konyha.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.