Mákos guba  recept
Mákos guba
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
A november a szürke, hűvös, nyirkos nappalok és hideg éjszakák hónapja. Ilyenkor egy tál tartalmas, fűszeres, forró leves testet és lelket átmelegít!

A leves ilyenkor forrón jó, és nem csak előételnek készíthetjük, hanem gazdagabban, egytálételnek is. Ehhez nagyszerűek a hüvelyesek és a gabonafélék, sok zöldséggel dúsítva. Ha kolbász vagy füstölt hús is kerül bele, az maga a csoda: mesés, ízgazdag, kiadós egytálétel.

 

Kolbászos csicseriborsóleves
Kolbászos csicseriborsóleves

 

Ezekben a levesekben az is jó, hogy nagyobb mennyiségben is készíthetjük: ha kicsit állnak, és néhány nap után újra felmelegítjük, tán még jobbak, mint frissen. Gondoljunk a bablevesre!

 

Hajdinakrémleves kolbásszal
Hajdinakrémleves kolbásszal

 

Ezek a kiadós levesek szinte maguktól elkészülnek, csak az összeállításnál kell figyelnünk, és bár nem készülnek el túl gyorsan, főzés közben barátságosan bemelegszik a konyha!

 

Babos minestrone
Babos minestrone

A Lakáskultúra 2011. novemberi számában megtaláljátok a fenti képek fotósának és szakácsának, Török-Bognár Renátának, Az élet napos oldala blog szerzőjének receptjeit, és még nagyon sok olyan izgalmas olvasnivaló vár mindenkit a lapban, amiről jólesik olvasni a szürke novemberben, valamint újdonságok, tippek és trükkök is várnak a lapban, amelyekkel barátságosabbá, meghittebbé tehetitek otthonotokat!

A Lakáskultúra weboldalán is sok érdekesség vár napról napra!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.