A leves ilyenkor forrón jó, és nem csak előételnek készíthetjük, hanem gazdagabban, egytálételnek is. Ehhez nagyszerűek a hüvelyesek és a gabonafélék, sok zöldséggel dúsítva. Ha kolbász vagy füstölt hús is kerül bele, az maga a csoda: mesés, ízgazdag, kiadós egytálétel.
Ezekben a levesekben az is jó, hogy nagyobb mennyiségben is készíthetjük: ha kicsit állnak, és néhány nap után újra felmelegítjük, tán még jobbak, mint frissen. Gondoljunk a bablevesre!
Ezek a kiadós levesek szinte maguktól elkészülnek, csak az összeállításnál kell figyelnünk, és bár nem készülnek el túl gyorsan, főzés közben barátságosan bemelegszik a konyha!
A Lakáskultúra 2011. novemberi számában megtaláljátok a fenti képek fotósának és szakácsának, Török-Bognár Renátának, Az élet napos oldala blog szerzőjének receptjeit, és még nagyon sok olyan izgalmas olvasnivaló vár mindenkit a lapban, amiről jólesik olvasni a szürke novemberben, valamint újdonságok, tippek és trükkök is várnak a lapban, amelyekkel barátságosabbá, meghittebbé tehetitek otthonotokat!
A Lakáskultúra weboldalán is sok érdekesség vár napról napra!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.