Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mákos guba  recept
Mákos guba
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Hideg, őszi estéken nagyon jól esik egy tányér meleg leves, amit egy titkos hozzávalóval még különlegesebbé és ízletesebbé tehetünk.

A hideg hónapok ellenére számos szezonális alapanyagból főzhetünk finom levest: ilyen például a sütőtök, a cékla, az édesburgonya, a káposzta vagy a hüvelyesek, amelyek mindegyike tökéletes egy-egy forró fogás elkészítéséhez. Ezek az összetevők nemcsak ízletesek, hanem tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amikre nagy szüksége van a szervezetünknek a hűvösebb időszakban.

leves
Létezik egy titkos hozzávaló, amitől miden leves ízletesebb lesz
FOTÓ: SHUTTERSTOCK

Ez az a bizonyos titkos összetevő

Természetesen a levesek már a fent említett zöldségféléktől is mennyeiek lesznek, azonban létezik egy olyan titkos összetevő, amit mindenképpen érdemes kipróbálni, ugyanis ettől még finomabb lesz a forró étel – írja a Life

„A leves egy sokoldalú étel, amit az egész család élvezhet, és van egy titkos összetevő, amely bármilyen leves ízét fokozza – ez pedig nem más, mint a balzsamecet. Ettől az egyetlen összetevőtől nemcsak finomabb lesz az étel, hanem a zöldségek édességét is kiegyensúlyozza"

– árulta el Phil Bianchi étel- és ízszakértő.

Recept
Egyszerű
Klasszikus édesburgonya krémleves
55 perc
4 adag
Átlagos
Tovább a recepthez
recept

Élvezzük a leves mennyei ízét

Tehát, amennyiben azt szeretnénk, hogy a következő leves, amit készítünk különlegesen finom legyen, akkor adjunk hozzá egy kevés balzsamecetet, és élvezzük a mennyei ízeket.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.