Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Minestrone recept
Minestrone
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mákos guba  recept
Mákos guba
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Érdekességek

Ettől az egyetlen hozzávalótól lesznek a legfinomabbak a levesek

Hideg, őszi estéken nagyon jól esik egy tányér meleg leves, amit egy titkos hozzávalóval még különlegesebbé és ízletesebbé tehetünk.

A hideg hónapok ellenére számos szezonális alapanyagból főzhetünk finom levest: ilyen például a sütőtök, a cékla, az édesburgonya, a káposzta vagy a hüvelyesek, amelyek mindegyike tökéletes egy-egy forró fogás elkészítéséhez. Ezek az összetevők nemcsak ízletesek, hanem tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amikre nagy szüksége van a szervezetünknek a hűvösebb időszakban.

leves
Létezik egy titkos hozzávaló, amitől miden leves ízletesebb lesz
FOTÓ: SHUTTERSTOCK

Ez az a bizonyos titkos összetevő

Természetesen a levesek már a fent említett zöldségféléktől is mennyeiek lesznek, azonban létezik egy olyan titkos összetevő, amit mindenképpen érdemes kipróbálni, ugyanis ettől még finomabb lesz a forró étel – írja a Life

„A leves egy sokoldalú étel, amit az egész család élvezhet, és van egy titkos összetevő, amely bármilyen leves ízét fokozza – ez pedig nem más, mint a balzsamecet. Ettől az egyetlen összetevőtől nemcsak finomabb lesz az étel, hanem a zöldségek édességét is kiegyensúlyozza"

– árulta el Phil Bianchi étel- és ízszakértő.

Recept
Egyszerű
Klasszikus édesburgonya krémleves
55 perc
4 adag
Átlagos
Tovább a recepthez
recept

Élvezzük a leves mennyei ízét

Tehát, amennyiben azt szeretnénk, hogy a következő leves, amit készítünk különlegesen finom legyen, akkor adjunk hozzá egy kevés balzsamecetet, és élvezzük a mennyei ízeket.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.