A hideg hónapok ellenére számos szezonális alapanyagból főzhetünk finom levest: ilyen például a sütőtök, a cékla, az édesburgonya, a káposzta vagy a hüvelyesek, amelyek mindegyike tökéletes egy-egy forró fogás elkészítéséhez. Ezek az összetevők nemcsak ízletesek, hanem tele vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amikre nagy szüksége van a szervezetünknek a hűvösebb időszakban.
Természetesen a levesek már a fent említett zöldségféléktől is mennyeiek lesznek, azonban létezik egy olyan titkos összetevő, amit mindenképpen érdemes kipróbálni, ugyanis ettől még finomabb lesz a forró étel – írja a Life.
„A leves egy sokoldalú étel, amit az egész család élvezhet, és van egy titkos összetevő, amely bármilyen leves ízét fokozza – ez pedig nem más, mint a balzsamecet. Ettől az egyetlen összetevőtől nemcsak finomabb lesz az étel, hanem a zöldségek édességét is kiegyensúlyozza"
– árulta el Phil Bianchi étel- és ízszakértő.
Tehát, amennyiben azt szeretnénk, hogy a következő leves, amit készítünk különlegesen finom legyen, akkor adjunk hozzá egy kevés balzsamecetet, és élvezzük a mennyei ízeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.