Egy jó lángos ismérve az átsült, kellően vastag tészta mellett a tökéletes mennyiségű feltét. A strandszezon egyik legkedveltebb étele kétségtelenül a lángos, de ez a kelt tészta valójában az év bármelyik időszakában elkészíthető. Sőt, otthon sütve talán még finomabb is, mint a büfében vásárolt változat.
A lángosnak több formája is ismert. A klasszikus kenyértésztából készülő változat mellett kedveltek a különféle burgonyás, kefires, joghurtos vagy épp töltött lángosok. Ezek a hozzávalók a tészta lágyságát, puhaságát adják, nem mellesleg a lángos külseje és vékonyra húzott közepe ropogósabbra sül, belseje pedig nem szárad ki.
És akkor jöjjenek a kétségtelenül legfinomabb házi lángos receptek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.