Rakott zöldbab darált hússal
Kapros tökfőzelék virslivel
Kínai szezámmagos csirke
Finomfőzelék
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Tojásos nokedli fejes salátával
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus kuglóf
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mákos guba
Farsangi szalagos fánk
Zsemlegombóc
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Hagymás rostélyos
Klasszikus stíriai metélt
Kijevi csirkemell rizibizivel
Dödölle - az eredeti recept
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Babgulyás
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Alapételek

30 perces villámvacsora: így készül a modenai spagetti

Nincs kedved az egész estét a tűzhely mellett tölteni? Akkor próbáld ki ezt a villámgyors és pofonegyszerű, mégis tartalmas tésztaételt, ami ráadásul isteni finom! Csak egy baj van vele: nagyon gyorsan elfogy. Érdemes kipróbálni ezt a modenai spagettit.

A tésztaételek kifogyhatatlan variációkat tartogatnak számunkra, ezért ebből a szuper alapanyagból villámgyorsan kerülhet valamilyen laktató finomság az asztalra. Most nem egy megszokott, egyszerű paradicsomos spagettivel érkeztünk, hanem egy csirkemellel és tejszínnel bolondított változattal készültünk. Igazi főnyeremény, hiszen idő hiányában is nyugodtan nekiláthatunk, és mosogatással együtt sem kell 30 percnél több időt ráfordítani. Ez a modenai spagetti nálunk örök kedvenc.

Nincs kedved az egész estét a tűzhely mellett tölteni? Akkor a modenai spagetti egy igazi főnyeremény /Fotó: Mindemegette.hu
Nincs kedved az egész estét a tűzhely mellett tölteni? Akkor a modenai spagetti egy igazi főnyeremény /Fotó: Mindemegette.hu

hozzávalók:

  • 40 dkg spagetti
  • 30 dkg csirkemell
  • 5 dkg vaj
  • 2 ek olívaolaj
  • 1/2 dl fehérbor
  • 5 ek főtt kukorica
  • 3 dl tejszín
  • 2 ek gulyáskrém
  • 1 ek méz
  • 1/2 csokor petrezselyem

A MODENAI SPAGETTI PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD! >>>

Elkészítés:

  1. A modenai spagetti elkészítséhez a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. A csirkemellet a vaj és az olaj keverékén megpirítjuk. Ráöntjük a fehérbort, és néhány percig pároljuk benne a húst.
  3. Hozzáadjuk a kukoricát, majd felöntjük tejszínnel és összekeverjük. Hozzáadjuk a gulyáskrémet, a mézet, sózzuk, borsozzuk, az egészet jól összekeverjük és még néhány percig főzzük.
  4. Végül a tésztát beleforgatjuk a szószba, és friss, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.