Kijevi csirkemell rizibizivel
Kapros tökfőzelék virslivel
Vadas marha
Csupacsokis brownie
Tojásos nokedli fejes salátával
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus kuglóf
Finomfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Mézes-mustáros csirkemell
Mákos guba
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus grízgaluska leves
Krémes spenótfőzelék
Dubarry-csirkemell
Babgulyás
Körömpörkölt csülökkel
Epres blondie
Bár a padlizsán egyik leggyakoribb elkészítési módja a padlizsánkrém, sokféle fogás készíthető belőle a krémen túl is. Válogatásunkban most töltött padlizsánokat gyűjtöttünk össze a húsmentes, zöldséges verziótól a húsragus változatig. Érdemes őket kipróbálni!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.