A rakott hús egy olyan jolly joker étel, amelyet a család minden tagja szeret. Készítheted ünnepre, vasárnapi ebédre, de akár hétköznap estére vacsorának is.
A rakott húsokat kedvedre variálhatod különböző alapanyagokkal és a legjobb benne az, hogy nem igényel nagy munkát. Hiszen elég csak a tepsibe betenned a hozzávalókat, a többi munkát pedig a sütő elvégzi.
A hús lehet csirkemell, karaj vagy tarja, rétegezheted sonkával, sajttal, krumplival, zöldségekkel, baconnel, tésztával, tejföllel a család szája íze szerint.
Segítségképp összegyűjtöttünk 9 laktató rakott hús receptet, melyekkel garantáltan nem lőttök mellé, ugyanis nincs olyan húsfogyasztó, aki ne imádná őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.