A zamatos paradicsom az egyik legfinomabb és legegészségesebb gyümölcs, bár a növénytani besorolás ellenére zöldségként kezeljük. Egészségügyi előnyeit hosszasan sorolhatnánk, hiszen számos betegségtől véd meg, a vérnyomásra is jótékonyan hat, sőt, cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. Az érett piros zöldséget ráadásul rengetegféleképpen felhasználhatjuk. Mivel a nyári hőségben a könnyed fogásokat részesítjük előnyben, 4 olyan saláta receptjét gyűjtöttük össze, melyeket csakis a roppanós-édes paradicsommal képzelhetünk el. Próbáljátok ki mindet!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.