Klasszikus grízgaluska leves
Zsemlegombóc
Tojásos nokedli fejes salátával
Epres blondie
Kijevi csirkemell rizibizivel
Kínai szezámmagos csirke
Mákos guba
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus kuglóf
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rakott zöldbab darált hússal
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus stíriai metélt
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Babgulyás
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék
Csupacsokis brownie
Alapételek

A legjobb bográcsos kaja: így készül a tökéletes slambuc

slambuc
A slambuc olyan étel, amit az ország nagy részén készítenek, de mindenhol máshogy hívják. Hallhattál róla öhömként, levetlenként vagy akár öreglebbencsként is. Ez is azok közé a fogások közé tartozik, amik bográcsban a legfinomabbak. Mészáros Balázs most kolbásszal, csípősen készíti el, savanyúságnak pedig jól behűtött kovászos uborkát kínál hozzá. Érdemes kipróbálni!

Hozzávalók:

30 dkg kenyérszalonna
1 szál száraz parasztkolbász
4 db vöröshagyma
1 kg sárga krumpli
1 db lecsópaprika
1 db hegyes erős paprika
1 db paradicsom
40 dkg lebbencstészta
2 ek zsír
1,5 l víz
3 ek fűszerpaprika

bors
A tálaláshoz:
kovászos uborka

A SLMABUC PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.