Az egyszerű és gyors receptek külön helyet foglalnak el a háziasszonyok szakácskönyvében, hiszen ezek azok az ételek, amelyeket egy-egy szorult helyzetben, legfőképp időszűkében elő lehet venni. Nem kell hozzájuk sok alapanyag, sőt megfizethetők, egy igazi nyertes szituáció, hiszen időt és pénzt is spórolhatunk ezekkel. Ilyen remek fogás, kitűnő ebéd a töltött burgonya is, amibe csirkemell és alma is kerül!
A sült húsok mellé remekül passzolnak az édes gyümölcsök. Legyen szó sertéstarjáról vagy épp csirkecombról, remek ízt kölcsönöz ezeknek a húsféléknek a körte, az alma, a birsalma, a szilva és a szőlő is. Ennél a töltött krumplinál csak alma kerül a töltelékbe, de kombinálható más gyümölcsökkel, sőt le is cserélhető akár körtére is. A végeredmény mindenképp ízletes lesz.
A Vidék íze magazin receptjének nagyszerűségét az adja, hogy együtt készül a "főfogás" és a köret, ráadásul a munka nagy részét a sütő végzi helyettünk.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.