Finomfőzelék
Mákos guba
Tárkonyos csirkeraguleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Körömpörkölt csülökkel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Dödölle - az eredeti recept
Rakott zöldbab darált hússal
Epres blondie
Dubarry-csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen
Farsangi szalagos fánk
Csupacsokis brownie
Klasszikus grízgaluska leves
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus kuglóf
Kínai szezámmagos csirke
Zsemlegombóc
Krémes spenótfőzelék
Babgulyás
Alapételek

A Tonkatsu titka, avagy így készíts japán rántott húst petrezselymes újburgonyával

A japánok rántott húsát általában vékonyra vágott káposztával és mártogatóssal kínálják, ám ha a köreten picit változtatunk, nem fog összedőlni a világ. Petrezselymes újburgonyával tálalva igazán fejedelmi fogás, ráadásul az elkészítése is tök egyszerű. Ha a legtökéletesebb végeredményt szeretnéd elérni, mindössze csak egy-két szabályt kell betartanod. Már mutatjuk is:

A Tonkatsu-nak, vagyis a japánok rántott húsának elkészítésénél arra figyelj, hogy a húst 1-2 ujjnyi vastag szeletekre vágd, aztán tegyél olajat a tojásba panírozáshoz, végül pedig nagy szemű zsemlemorzsát, szaknyelven panko morzsát használj. Az újburgonya ilyenkor még annyira zsenge, hogy pucolni sem kell maximum kaparni, mert papírvékony a héja.

A TONKATSU, VAGYIS A JAPÁN RÁNTOTT HÚS PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.