A bacon az egyik legjobb szalonna, és nincs olyan étel, amit ez az alapanyag el tudna rontani. Kerülhet rántottába, omlettbe, rakott krumpli vagy kelkáposzta tetejére, de baconcsipszként tökéletes feltét bármilyen krémleveshez. A bacont emellett a göngyölt és töltött csirkemellek esetében is használhatjuk, hiszen ha ebbe tekerjük a húsroládot, akkor nemcsak finomabb lesz, de nem is fog kiszáradni. Nem kell azonban húsroládot csinálni, elég a fűszeres csirkemellfalatokat baconbe tekerni egy gyors és ízletes ebédhez!
A csirkemelleket előbb sózzuk és borsozzuk, majd elkészítjük a tejfölös pácot. Ebbe forgatjuk a húsokat, majd hűtőben pihentetjük. Ezután jöhet a bacon, a pirítás és a fehérboros párolás és kész is a mennyei ebéd. Krumplipürével vagy salátával kínálva az igazi! Nézd meg videón a receptet!
Hozzávalók:
Elkészítés:
Borítókép: Mindmegette
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.