Dödölle - az eredeti recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Babgulyás
Krémes spenótfőzelék
Hagymás rostélyos
Vadas marha
Rakott zöldbab darált hússal
Mákos guba
Mézes-mustáros csirkemell
Dubarry-csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Farsangi szalagos fánk
Kijevi csirkemell rizibizivel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Finomfőzelék
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus grízgaluska leves
Zsemlegombóc
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Az őszi-téli esték legegyszerűbb vacsorája lehet a fondü: csak előkészíteni kell, a főzési procedúrát mindenki elvégzi maga, az asztalhoz ülve. Ez a változat pedig, még az eredetinél is egyszerűbb, hiszen fondü-szett sem kell kell hozzá, csupán egy negyed kilós cipó és fejenként 1-1 karika camembert. A többi opcionális, a lényeg a ropogós kenyér, és az isteni olvadt sajt. Jó étvágyat!

 

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.