Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Puncstorta  recept
Puncstorta
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Alapételek

Celebek házias konyhája: Vágó Piros pisztrángja spenótos árpagyöngy-rizottóval egy igazi kulináris élmény

Sorozatunkban celebek ragadnak fakanalat minden héten egészen augusztus végéig. Teszik mindezt azért, hogy bebizonyítsák; nemcsak a médiában, hanem a konyhában is megállják a helyüket. A mai részben Vágó Piros rádiós műsorvezető pisztrángot készít spenótos árpagyöngy-rizottóval, ami garantáltan izgalomba hozza az ízlelőbimbókat. Mutatjuk az elkészítését, na és persze a végeredményt is!

Az előző részekből már megismerhettük Berki Krisztián és Kökény Attila brassóiját, Keleti Andrea vasárnapi húslevesét, Schobert Norbi rendhagyó csirkepaprikását, na és persze Kocsis Korina rendhagyó rakott, és Horváth Gréta paprikás krumplijának rejtelmeibe is betekintést nyerhettünk.

Ezzel persze nincs még vége a sztárdömping, hiszen a Celebek házias konyhájának legújabb részében most Vágó Piros rádiós műsorvezető készít nekünk egy zseniálisan finom pisztrángot, spenótos árpagyöngy-rizottóval tálalva. Hogy miért esett a választás erre az ízig-vérig nyári fogásra? Piros szerint nem csak karácsonykor, vagy a strandon kell halat ennünk, hanem más alkalmakkor is. Ebben mi is egyetértünk, hiszen nagyon egészséges, szóval csapjunk is a halak közé!

Tarts velünk a jövő héten, és nézd meg, mivel készül Megyeri Csilla, Szekeres Adrien, Kiszel Tünde, vagy éppen Polgár Tünde. Hogy közülük ki következik, az legyen meglepetés!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.