Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Mákos guba  recept
Mákos guba
Minestrone recept
Minestrone
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Alapételek

Celebek házias konyhája: Vágó Piros pisztrángja spenótos árpagyöngy-rizottóval egy igazi kulináris élmény

Sorozatunkban celebek ragadnak fakanalat minden héten egészen augusztus végéig. Teszik mindezt azért, hogy bebizonyítsák; nemcsak a médiában, hanem a konyhában is megállják a helyüket. A mai részben Vágó Piros rádiós műsorvezető pisztrángot készít spenótos árpagyöngy-rizottóval, ami garantáltan izgalomba hozza az ízlelőbimbókat. Mutatjuk az elkészítését, na és persze a végeredményt is!

Az előző részekből már megismerhettük Berki Krisztián és Kökény Attila brassóiját, Keleti Andrea vasárnapi húslevesét, Schobert Norbi rendhagyó csirkepaprikását, na és persze Kocsis Korina rendhagyó rakott, és Horváth Gréta paprikás krumplijának rejtelmeibe is betekintést nyerhettünk.

Ezzel persze nincs még vége a sztárdömping, hiszen a Celebek házias konyhájának legújabb részében most Vágó Piros rádiós műsorvezető készít nekünk egy zseniálisan finom pisztrángot, spenótos árpagyöngy-rizottóval tálalva. Hogy miért esett a választás erre az ízig-vérig nyári fogásra? Piros szerint nem csak karácsonykor, vagy a strandon kell halat ennünk, hanem más alkalmakkor is. Ebben mi is egyetértünk, hiszen nagyon egészséges, szóval csapjunk is a halak közé!

Tarts velünk a jövő héten, és nézd meg, mivel készül Megyeri Csilla, Szekeres Adrien, Kiszel Tünde, vagy éppen Polgár Tünde. Hogy közülük ki következik, az legyen meglepetés!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.