A legelső részében Mészáros Balázs egy különleges tyúkhúslevessel készült, aztán megtudhattuk, hogyan lesz tökéletes a csirkemáj, de a ropogós, csípős csirkeszárny titkaiba, és a csirkepörkölt fortélyaiba is bepillantást nyerhettünk. Szó esett továbbá a zöldfűszeres pulykamellről, a hibátlan pulykafasírtról, és a sült csontos csirkemellről is, videosorozatunk nyolcadik részében pedig egy hamisítatlan csirkeláb pörkölt kerül terítékre tojásos nokedlivel. Jó ha figyelsz, hiszen ez a finomság a hétvégi családi ebédek egyik fénypontja lehet. Már ha szereted a csirkelábat. Csatlakozz te is a Mindmegette Húsiskolájához!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.