A konzerv-csemegekukorica olyan, mint a száraztészta: szinte minden konyha állandó eleme, hiszen nagyon hosszan, hűtés nélkül eláll, és számtalan ételhez felhasználható hozzávaló. Aki ódzkodik a gyárilag tartósított érlelmiszerektől, esetleg allergiás valamelyik összetevőre, de szeretné a köretként, salátába vagy esetleg csilis babba szórni az édeskés kukoricaszemeket, annak ajánljuk Boros Valinak, a ripost.hu állandó „vendégszerzőjének" kukoricabefőtt-receptjét!
4-5 cső csemegekukorica
só
szénsavmentes ásványvíz
3 dl-es befőttesüvegek
Valinak mindenre van egy ötlete, nem véletlen, hogy több százezer háziasszony követi a Facebookon. Évek óta kísérletezget azzal, hogyan lehet minél többféle, saját maga által megtermelt zöldséget eltenni télire – a kukorica mellett az újkrumplira is van bevált receptje, a ripost.hu-n megtaláljátok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.