Sárgaborsóleves füstölt hússal
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus kuglóf
Klasszikus stíriai metélt
Finomfőzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Vadas marha
Dödölle - az eredeti recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mézes-mustáros csirkemell
Kapros tökfőzelék virslivel
Epres blondie
Krémes spenótfőzelék
Csupacsokis brownie
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus grízgaluska leves
Tojásos nokedli fejes salátával
Körömpörkölt csülökkel
Alapételek

Így készíthetsz kovászt házilag - lépésről lépésre!

kovász
A kovász elengedhetetlen hozzávalója a kovászos kenyereknek és pékáruknak. Sokan nem mernek belevágni az elkészítésébe, pedig megéri! Déri Szilvia, alias Házisáfrány segít abban, hogyan fogjunk neki otthon, illetve elmondja, milyen hibákba ütközhetsz a kovász készítése során.

Hozzávalók:

A kezdéshez:

10 dkg búzaliszt
5 dkg rozsliszt
1,5 dl víz

Az etetésekhez:

15 dkg búzaliszt
1,5 dl víz

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.