A hűvös napokhoz hozzátartozik a sült gesztenye. Sajnos az árusoknál igen borsos az ára, így mindenképpen megéri megpróbálni otthon elkészíteni. Ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen a végeredmény, már a vásárlásnál résen kell lenni: érdemes jó minőségű, sérülésmentes, nagyobb szemű, fényes, nehéz, nem kongó példányokat választani, amelyeken nincsenek lyukak. Fontos, hogy hibátlan alapanyaggal dolgozz, hiszen az olcsó gesztenye is drága ahhoz, hogy menet közben kidobd.
Mindenképpen vagdosd be a gesztenyéket sütés előtt. Ennél a műveletnél legyél nagyon figyelmes, mert csúszós, kemény felületén pillanatok alatt megcsúszhat a kés és azonnal sérülést okozhat. Van, aki két keresztirányú vágást ejt rajtuk, ám olyan is akad, aki simán kettévágja. Az, hogy melyik verziót választod, csak rajtad múlik. A keresztbe, vagy félbevágott gesztenyéket áztasd hideg vízbe néhány órára, így puhább lesz a végeredmény, de a rossz, vagy kukacos darabokra is fény derül. Ezek ugyanis a víz felszínén maradnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.