Ünnepekkor gyakran kerül tányérra valamilyen, kacsából készült fogás. Szeretjük egyben sütni, de külön a kacsacombot és a kacsamellet is előszeretettel tesszük a sütőbe. A sült kacsahús már önmagában, a klasszikus krumplis-káposztás körettel is fantasztikus ünnepi fogás, de a gyümölcsök hatalmasat dobnak rajta. Remekül passzolnak hozzá a citrusfélék, kiváltkép a narancs, de meggyszósszal is mennyei lesz a végeredmény. Legyen szó Márton-napról vagy karácsonyról, esetleg egy különleges évfordulóról, születésnapról vagy családi összejövetelről, a kacsasült megadja az étkezések ünnepi hangulatát.
Összegyűjtöttük a legjobb kacsából készíthető recepteket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.