Klasszikus kuglóf
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Epres blondie
Kijevi csirkemell rizibizivel
Csupacsokis brownie
Tárkonyos csirkeraguleves
Dubarry-csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Körömpörkölt csülökkel
Krémes spenótfőzelék
Rakott zöldbab darált hússal
Kínai szezámmagos csirke
Finomfőzelék
Kapros tökfőzelék virslivel
Zsemlegombóc
Mákos guba
Babgulyás
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus stíriai metélt
Alapételek

A 4 legjobb sólet recept, amiből elégedetten repetázik az egész család

A sólet hagyományos zsidó étel, amelyet eredetileg a pihenőnapon, szombaton fogyasztottak. A füstölt hús elengedhetetlen hozzávalója: libacombból az igazi, de természetesen csirkékből vagy marhából, esetleg sertésből is elkészítheted. Mutatjuk a négy legjobb receptünket!

Az „igazi” sólet lassú főzési folyamat során készül, hogy a hüvelyesek és a húsok rendkívül puhák és ízletesek legyenek. A hagyományos elkészítés mellett számos modern variációja létezik már az ételnek.

SÓLET>>>

Sólet
Sólet

SÓLET FÜSTÖLT LIBAMELLEL>>>

Sólet füstölt libamellel
Sólet füstölt libamellel

SÓLET EGYSZERŰEN>>>

Sólet egyszerűen
Sólet egyszerűen

SÓLET FÜSTÖLT HÚSSAL>>>

Sólet füstölt hússal
Sólet füstölt hússal

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.