Epres blondie
Mákos guba
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Hagymás rostélyos
Finomfőzelék
Kapros tökfőzelék virslivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rakott zöldbab darált hússal
Csupacsokis brownie
Farsangi szalagos fánk
Káposztás tészta egyszerűen
Tárkonyos csirkeraguleves
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Zsemlegombóc
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Vadas marha
Dubarry-csirkemell
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Alapételek

Mindmegette borklub: isteni töltött padlizsán, amit ki kell próbálnod

Paradicsomraguval töltött padlizsán
Főzés közben te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen bor illik az ételhez, vagy esetleg azon, hogy magát az ételt lehet-e és ha igen, akkor milyen borral ízesítsd? Új sorozatunkban, a Mindmegette Borklubban választ kapsz ezekre a kérdésekre. Május bora a hárslevelű volt. Árendás Eszter a Zsadányi Pincészet vezetője egy isteni töltött padlizsánt készített, amelynek raguját az egyik legismertebb magyar fehérborral ízesítette.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.