A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus stíriai metélt
Kapros tökfőzelék virslivel
Káposztás tészta egyszerűen
Babgulyás
Csupacsokis brownie
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Hagymás rostélyos
Krémes spenótfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Finomfőzelék
Tárkonyos csirkeraguleves
Kijevi csirkemell rizibizivel
Dödölle - az eredeti recept
Zsemlegombóc
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Epres blondie
Alapételek

Pofonegyszerű vegán parmezán tésztákhoz

Két brit fiatalember, Henry Firth és Ian Theasby elhatározta: megmutatják a világnak, milyen egyszerű csupán növényi alapanyagokból csodálatos ételeket készíteni. Ők a BOSH! fiúk, akiknek a legjobb receptjeit most 4 héten át megosztjuk veletek - a következő a sorban egy pofonegyszerű parmezán következik, hogy a vegánoknak se kelljen lemondaniuk a "sajtról".

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.