Babgulyás
Epres blondie
Vadas marha
Krémes spenótfőzelék
Tárkonyos csirkeraguleves
Zsemlegombóc
Kapros tökfőzelék virslivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csupacsokis brownie
Dödölle - az eredeti recept
Hagymás rostélyos
Mákos guba
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Dubarry-csirkemell
Rakott zöldbab darált hússal
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus kuglóf
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Alapételek

Sajtos-tejfölös rakott hús, a húsimádók Mekkája

Igaz, a vasárnapi ebédek egyik vitathatatlan sztárja a rántott hús. De mi van akkor, ha már a könyökünkön jön ki ez a legtöbbször hétről hétre ismétlődő fogás? Nos, ilyenkor elkezdhetjük variálni a köreteket, vagy elkészítjük ezt az igazán laktató és pofonegyszerű sajtos-tejfölös rakott húst. Garantáljuk, hogy ebből nem csak a húsimádók fognak kétszer szedni. Legújabb receptvideónkban ennek a finomságnak az elkészítését mutatjuk meg nektek.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.