A káposzta az egyik legegészségesebb, egész évben elérhető zöldségünk, ami elsősorban akkor kap nagyobb teret, amkor minden másnak lecsengőben van a szezonja: novembertől kb. februárig. Külső levelei jó E-vitamin források. Sok C-vitamint tartalmaz, valamint magas vas-, kalcium- és kalcium tartalma. Ezen kívül A-B6-, B12-, D-, E- és K-vitamin található benne, az ásványi anyagok közül pedig mangán, réz, cink, foszfor és magnézium is fellelhető benne. A káposztában található kén is, ennek köszönheti jellegzetes illatát. A kén azonban nem csak a káposztát azonosító illatért felelős, hanem segíti a szervezet baktériumokkal szembeni ellenállását.
Nézzük, hogyan készül a nagyi-féle káposztás tészta, ami az egyik legegyszerűbb és legfinomabb - egyben legmegosztóbb étlek egyike: a kész tésztát sózók és a porcukrozók tábora gyakran összefeszül e témában. Szerencsére az elkészítést ez nem befolyásolja, bors mindenképpen kell bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.