A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Mákos guba  recept
Mákos guba
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Alapételek

Ez a leghabosabb csokoládé, amit valaha próbáltál! Így készül a tökéletes párizsi krém

A selymes és fényes csokoládékrémet kenheted piskótalapok közé vagy torták tetejére, egy biztos: feledhetetlenné teszi a legegyszerűbb süteményeket is, ha így készíted. Lépésről lépésre mutatjuk, mitől lesz tökéletes a párizsi krém.

A legfinomabb cukrászsütemények alapja a csokoládéganache, avagy párizsi krém. Az elkészítéséhez mindössze jó minőségű csokoládéra és habtejszínre van szükség, amit a vaj tesz extra krémessé. Az alap csokoládékrémet ízesíthetjük például rummal vagy mogyoróval, de ezek nélkül is isteni. Íme a tökéletes párizsi krém elkészítésének trükkje!

A legegyszerűbb piskótát is feldobja a selymes és habos csokoládéganache, azaz párizsi krém /Fotó: Shutterstock
A legegyszerűbb piskótát is feldobja a selymes és habos csokoládéganache, azaz párizsi krém /Fotó: Shutterstock

Így lesz tökéletes a párizsi krém

A Mindmegette Sütisüli cukrásza, Farkasinszki Ildikó elárulja, mi a trükkje a habos és selymes csokoládés tortakrémnek.

Borítókép: Shutterstock

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.