A legfinomabb cukrászsütemények alapja a csokoládéganache, avagy párizsi krém. Az elkészítéséhez mindössze jó minőségű csokoládéra és habtejszínre van szükség, amit a vaj tesz extra krémessé. Az alap csokoládékrémet ízesíthetjük például rummal vagy mogyoróval, de ezek nélkül is isteni. Íme a tökéletes párizsi krém elkészítésének trükkje!
A Mindmegette Sütisüli cukrásza, Farkasinszki Ildikó elárulja, mi a trükkje a habos és selymes csokoládés tortakrémnek.
Borítókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.