Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Minestrone recept
Minestrone
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Csörögefánk recept
Csörögefánk
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Alapételek

Ez a leghabosabb csokoládé, amit valaha próbáltál! Így készül a tökéletes párizsi krém

A selymes és fényes csokoládékrémet kenheted piskótalapok közé vagy torták tetejére, egy biztos: feledhetetlenné teszi a legegyszerűbb süteményeket is, ha így készíted. Lépésről lépésre mutatjuk, mitől lesz tökéletes a párizsi krém.

A legfinomabb cukrászsütemények alapja a csokoládéganache, avagy párizsi krém. Az elkészítéséhez mindössze jó minőségű csokoládéra és habtejszínre van szükség, amit a vaj tesz extra krémessé. Az alap csokoládékrémet ízesíthetjük például rummal vagy mogyoróval, de ezek nélkül is isteni. Íme a tökéletes párizsi krém elkészítésének trükkje!

A legegyszerűbb piskótát is feldobja a selymes és habos csokoládéganache, azaz párizsi krém /Fotó: Shutterstock
A legegyszerűbb piskótát is feldobja a selymes és habos csokoládéganache, azaz párizsi krém /Fotó: Shutterstock

Így lesz tökéletes a párizsi krém

A Mindmegette Sütisüli cukrásza, Farkasinszki Ildikó elárulja, mi a trükkje a habos és selymes csokoládés tortakrémnek.

Borítókép: Shutterstock

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.