Miután 11 évig szolgálta Őfelségét, Erzsébet királynőt a Buckingham-palotában, és Diana hercegnőnek is dolgozott a Kensington-palotában, Darren McGrady jól ismeri az angol királyi család étkezési és ivási szokásait.
Nemrégiben McGrady exkluzív interjút adott, amiben elárulta, hogy a szívek királynője nem volt nagy ivó, de nagyon ritkán azért egy kevés chardonnay-t szívesen kortyolgatott. „Legtöbbször Puligny Montrachet-et szolgáltunk fel a Kensigton-palotában” – mondta a Bustle-nek. Hozzátette, hogy Diana nem kedvelte a pezsgőt, mert túl jókedvű lett tőle, a koktélok teljesen kiütötték, a vörösbortól pedig iszonyú fejfájása lett.
Bár az alkohol nem tartozott Diana kedvencei közé, a Cadbury's Twirl csokoládéból, sajtból és licsiből viszont szívesen falatozott. „Mindig tartottam a konyhában egy tál licsit. Diana bejött, leült, beszélgetett és közben gyümölcsöt és sajtot evett, mint egy mókus” – emlékezett McGrady.
(Nyitókép: Northfoto)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.