A tortalapok közé, a piskóta tetejére rendszeresen kerülnek krémek, pudingok, melyeket készítheted lisztből, cukorból és tejből, vagy pudingporból. Bármelyiket is választod, könnyen előfordulhat, hogy a nagy igyekezet ellenére is csomós lesz a krém vagy a puding, ami így nemcsak nem szép, de még állagra sem lesz túl kellemes, főleg ha ráharap az ember. Szerencsére nem kell kidobni az elrontott krémet, ugyanis egy apró, de zseniális trükkel csomómentessé varázsolható!
A Mindmegette Sütisulijának mestere, Farkasinszki Ildikó videón mutatja, hogyan kell csomómentessé varázsolni az elrontott krémet.
Borítókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.