1/2 bögre vaj (+ a kenéshez)
1/2 bögre cukor
1/4 bögre barna cukor
3 db tojás
1 tk vaníliakivonat
1,5 bögre liszt
1/2 tk só
1 tk fahéj
1/4 tk sütőpor
4,5 bögre bogyós gyümölcs (málna, áfonya, szeder)
porcukor
1. Habverővel egy nagy tálban összekeverjük a puha vajat, a cukrot és a barna cukrot. Folyamatosan keverve, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd a vaníliakivonatot. Hozzáadjuk az átszitált lisztet, a sót, a fahéjat és a sütőport, és egy keverőlapáttal egyneművé keverjük.
2. Belekeverjük a megmosott és szárazra törölt gyümölcsöt, majd a masszát kivajazott tortaformába simítjuk, és 180 fokon 40 perc alatt készre sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.