Tudtad, hogy a karamell már a 17. században is kedvelt csemege volt? Elnevezése a cannamella szóból ered, jelentése cukorsüveg. (A karamell a cukor olvasztásával keletkezik, 170 fokon, amikor a cukor karamellizálódik.) Állítólag már az 1600-as évek közepén készítettek karamellás édességeket Amerikában, onnét indult világhódító útjára. Európában először Franciaországba jelent meg, ahol a pralinék készítéséhez használták.
Karamellás sütit akkor készítünk, ha valóban nagyon vágyunk az édes ízre. Néha belefér ennyi kényeztetés, nem? Íme 7 mennyei finom, karamellás recept, hogy tudj választani!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.