A piemonti mogyoró felhasználásával készített csokoládés krém Pietro Ferrero ötlete volt, a második világháború idején a mogyoróval próbálta dúsítani a csokoládémasszát, mivel a kakaó hiánycikk volt. Az eredeti elképzelés szerint a mogyorós csokoládészeleteket kenyérre téve kínálták, ám az olasz gyerekek hamar rájöttek a megfejtésre, s a kenyér az esetek nagy többségében a kukában végezte. Ezt elkerülendő Pietro Ferrero változtatott a termékén, s megalkotta azt a krémet, amiért már több, mint fél évszázada rajong a világ.
A Nutellával számtalan módon megédesíthetjük az életünket. A mogyorós csokoládékrémet kenhetjük palacsintákba, csorgathatjuk gofrira, amerikai palacsintára, blinire, sőt még édes, mascarponéval készített pizzára is tehetjük. A kedvenc krémünket belecseppenthetjük a különféle kevert egyensúlysüteményeinkbe, de magának a tésztának az ízesítésére is felhasználhatjuk. A Nutella lehet csokoládéréteg a kuglófunkban vagy folyékony szív a különböző ízesítésű muffinjainkban.
Készíthetünk Nutellával töltött krumpligombócot, gőzgombócot vagy épp buktát is. A Nutella jó választás lehet egy gyorsan elkészítendő kakaós csigához, de friss rongyoskiflit is tölthetünk vele, vagy ha erről már lekéstünk, akkor elég, ha csak rákenjük. Mogyorós csokoládékrémmel bevonhatjuk a süteményeinket, ízesíthetünk vele kávét, tejet, kakaót, tej alapú smoothie-kat, turmixokat vagy forró csokoládéba is tehetjük.
A Nutellát tölthetjük kekszekbe, adhatjuk pitetöltelékekhez, nyaranta fagylaltot készíthetünk belőle, vagy akár a fagylaltjainkra is locsolhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.